Full 2
Frequently Asked Questions
Full 2
Welkom op onze FAQ pagina

Hoe kunnen we je helpen?

We proberen alles natuurlijk zo vanzelf sprekend te maken, maar als je dan toch nog vragen hebt, dan staat hier misschien wel het antwoord! We maken het graag zo gemakkelijk mogelijk voor onze klanten.

Mocht het zo zijn dat jouw vraag er niet tussen staat, geen stres. Dan kun je gewoon contact opnemen met onze administratie.

Heb je een specifieke vraag over bijvoorbeeld een vestiging, kijk dan even op deze pagina. Hier kun je alle informatie vinden omtrent alle vestigingen.

Heb je gewoon een algemene vraag dan kun je natuurlijk ook nog hier het contact formulier invullen!

Momenteel is het bij ons niet mogelijk om met een Visa, Mastercard of een andere creditkaart bij ons te betalen

Wel hebben we een heleboel andere betaal middelen, zoals de gebruikelijke pinpas en contant geld, maar ook de Kusterpas, DKV, MTC, Shellcard, Hoyer Card, Eurowag Card, E100 Card, Logpay Card, The Fuel Company Card, Diesel 24 Card, Plose Card, met aanmeldingen via Travis en natuurlijk onze eigen Waspas.

Wij hanteren voor bij ons in de carwash in Groenlo en Doetinchem de volgende maximale afmetingen van voertuigen:

  • Maximaal 2.10m hoog
  • Maximaal 2.10m breed
  • Maximale bandenmaat voor onze rails bedraagt 325mm breed
  • De bumper van het voertuig moet minimaal 8cm boven de grond hangen

Voldoet jouw voertuig hier niet aan? Ook dan hebben we een oplossing voor je! Het voertuig kan dan gewoon in de truckwash met de hand gedaan worden. We garanderen je dan nog steeds een TipTop eindresultaat!

Weet je nou niet helemaal zeker of je voldoet aan de afmetingen, meld je dan even bij één van onze werknemers. Dan kijken we samen naar wat de beste oplossing is voor jou.

Natuurlijk kun je dan bij ons wassen! Zolang je onder de 2.10m bent (inclusief imperiaal of andere dakconstructies) kun je bij ons door de carwash.

Als het voertuig hoger is dan dat, geen enkel probleem. Dan verwijzen we je gewoon door naar onze truckwash en zorgen we daar dat jouw voertuig weer helemaal schoon wordt!

Onze hypermoderne wasstraat is uitgerust met een speciale “cabrio” stand. Dit houdt in dat de machine de borsteldruk tesamen met de hogedruk van het water aanpast om zo geen nare gevolgen te creëren voor uw mooie cabrio. Onze chemie reinigt zelfs de softtop en heeft een impregnerende werking om er zo voor te zorgen dat ook de softtop tiptop beschermd is.

Met elk programma kan omgeschakeld worden naar de “cabrio” stand, u heeft dus geen beperking als het gaat om het kiezen van een programma!

 

In de wintermaanden is het juist heel belangrijk om regelmatig de auto te wassen. Door de kou en door het gestrooide zout heeft de lak van de auto aardig wat te voortduren. Wacht dus niet te lang met wassen, aangezien dat pekel blijvende sporen kan achterlaten in de lak of op jouw velgen wanneer deze volledig ingetrokken is.

Wij raden aan om eenmaal per 2 weken je auto te laten wassen, of zelf de auto te wassen in onze wasboxen, en daarbij gebruik te maken van wax. Wax geeft de lak een extra beschermlaag en zorgt ervoor dat het vuil zich niet zomaar aan de lak zelf kan hechten. Daarbij vult de wax poriën op in de lak, hierdoor krijgt de lak zijn glans, maar word de lak ook een stuk gladder. Door deze eigenschap hecht het vuil zich ook lastiger aan het oppervlak en is op deze wijze de lak beter schoon te maken en schoon te houden. Wij gebruiken wax bij de programma’s Zilver, Goud en Diamant.

Vergeet na het wassen niet om de sponningen/dorpels van de auto goed droog te maken! besteed even wat meer tijd aan de rubbers zodat deze niet nat zijn wanneer het gaat vriezen. Op deze manier zorg je ervoor dat de deuren niet dicht vriezen.

Bonus Tip: breng wat WD-40 of een ander smeermiddel aan op alle deurrubbers, dit zorgt ervoor dat de deuren niet kunnen dichtvriezen. Vet bevriest namelijk niet.

Vogelpoep op je dak of de inslag van insecten op je voorbumper in de zomermaanden, net nadat je de auto helemaal schoon had. Klinkt voor veel mensen herkenbaar. Maar wist je ook dat dit laten zitten zeer schadelijk is voor de lak?

Zowel vogelpoep als insecten hebben een lage pH waarde, dit houdt in dat het, wanneer het te lang op de lak blijft zitten, zich gaat inbranden. Zelfs na het wassen blijven de ingebrande plekken dan zichtbaar. Om dit te voorkomen raden wij aan om zo snel als mogelijk is de auto op z’n minst even af te spuiten in de wasboxen.

Nee, absoluut niet. De waspas zelf is gratis. Je kunt er simpel tegoed op zetten in stappen van €25,-. Dit kan in Doetinchem en Groenlo, zowel buiten bij de wasboxen, als bij ons in de carwash. Als je hierbij assistentie nodig hebt, vraag dan één van onze medewerkers om hulp.

Wist je dat je bij het aanmaken van de waspas eenmalig gratis door onze carwash mag op het hoogste programma? Dat vinden wij nou TipTop in orde.

Pasje niet bij je? Geen probleem, aan de hand van de gegevens die je hebt ingevuld tijdens het aanmaken van de pas (naam, adres, enz.), kunnen we je zo opzoeken in het systeem. De waspas kun je natuurlijk hier aanvragen

Het is natuurlijk erg vervelend als je jouw waspas kwijt raakt, maar geen zorgen! Meld je bij onze vestiging in Groenlo of in Doetinchem en we zorgen ervoor dat je zo een vervangende pas krijgt, compleet gratis.

Wil je jouw pas blokkeren vanwege andere redenen? Ook dat kan, stuur een mail naar info@tiptopgroep.nl of kom even langs bij ons op de vestiging!

Zeker kan dit! We kunnen meerdere waspassen aanmaken, gekoppeld aan individuele kentekens. Op die manier heeft elk voertuig zijn eigen waspas die niet onderling uitgewisseld hoeft te worden. Zodra de bon gemaakt word, wordt de factuur met de gegevens van de pas doorgestuurd naar een aangewezen mailadres. Zo houd jij TipTop overzicht.

Wil je nou geen waspas, maar wel zakelijk bij ons wassen? Ook dat kan, kijk dan even op deze pagina. Daar wordt alles duidelijk uitgelegd omtrent het openen van een zakelijke rekening.

Heb je over dit onderwerp nog andere vragen? Mail dan even naar info@tiptopgroep.nl.

Op onze locaties in Doetinchem en Groenlo kunnen wij een VIP arrangement aanbieden. Dit ziet er als volgt uit:

  • Jouw auto gaat bij ons door de wasstraat waar het voorzien wordt van een stevige wax laag.
  • Vervolgens gaat één van onze medewerkers door het interieur heen met de stofzuiger.
  • Ook de matten worden gereinigd.
  • Er wordt een doekje met interieurreiniger over de kunststof/lederen delen gehaald.
  • De ruiten worden van binnen compleet gedaan met glasreiniger.

Wat wel belangrijk is om te weten, een VIP wasbeurt kan alleen op afspraak. Bel hiervoor naar onze vestiging in Doetinchem of in Groenlo om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Klanten aan het woord

Wat vinden onze klanten

Erik WollenbergErik Wollenberg
14:38 09 Oct 21
Goeie truckwash met aardig personeel. Jammer dat truckwash zat. om 16.00 sluit. Carwash 18.00 uur. Mvg
Bianca HietkampBianca Hietkamp
21:17 26 Sep 21
Wij hebben onze auto laten wassen..Ziet er weer Tiptop uit 😉
Nathalie ZomerdijkNathalie Zomerdijk
14:58 12 Sep 21
Super fijne wasstraat met lief personeel die de handen echt uit de mouwen steken. Aanrader!
marcelgeertmarcelgeert
09:55 14 Jul 21
Ondanks dat de auto een tijdje onder een boom had gestaan en ontzettend smerig was, kwam hij er schoon weer uit. Mijn excuses voor de staat van de auto werden gezien als extra uitdaging! En dan nog een gratis muntje voor de stofzuiger ??????
js_loader
Walter GarstenveldWalter Garstenveld
17:21 30 Nov 21
Zeer mooie was straat. En goede service. Zeer klant vriendelijke mensen
S.J. JagtS.J. Jagt
11:54 29 Nov 21
Goed gewassen, snel en schoon.Onder het genot van een kopje koffie.
Peter RoerdinkPeter Roerdink
17:47 23 Oct 21
Superrrrr zoals altijd super discreet en snel en superrrrr klantvriendelijk.Tiptop bedrijf met geweldig personeel xx 10+
JorritJorrit
17:47 30 Jul 21
Fijne ervaring! Goede service en een hele mooie wasstraat!
js_loader
go top