Full 2
Jouw truck weer tiptop schoon
Truck wassen
Full 2

Onze truckwash staat bekend om het leveren van kwaliteit

Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces, zo verzorgen wij de volledige voorwas van jouw voertuig. De moeilijk bereikbare plekken zoals velgen, wielkasten, onderkant of spoilers worden zo ook weer TipTop schoon. Chauffeurs kunnen zich eventueel opfrissen bij onze truckwash, een douche en kantine is beschikbaar. Dit terwijl wij de vrachtwagen extern reinigen!

Service tijdens het wassen van jouw truck

Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces zodat je rustig van een gratis kopje koffie kunt genieten. Je kunt eventueel ook een warm belegd broodje of een snack halen bij de aanwezige Energy Point shop.

Veel van onze klanten zijn (transport) bedrijven uit de regio, hiermee hebben wij afspraken voor het wassen op rekening. Hiervoor kun je nu direct een TipTop Waspas aanvragen, bekijk hier meer informatie.

Professionele car- en truckwash in Doetinchem, Babberich, Borculo, Duiven en Groenlo. Ons personeel maakt het verschil!

Lekker op vakantie, of terug van vakantie, met een schone camper of caravan!

Naast de mogelijkheid om verschillende vrachtwagens, trailers (ook LZV’s) en bussen te wassen is de wasstraat ook geschikt voor het laten wassen van caravan’s en campers.

Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes, zonnepanelen of schotels. Maar onze werknemers gaan deze uitdaging graag aan!

Elke camper of caravan is natuurlijk uniek en wordt daarom met de hand gewassen.

  • Allereerst zal de camper/caravan grondig worden afgespoten. Vervolgens zal door middel van een dikke schuim laag het resterende vuil losgeweekt worden.
  • Er wordt natuurlijk ook aandachtig gekeken naar het dak. Deze kunnen we weer helemaal netjes doordat we met een trapje naast de camper of caravan het dak afspuiten en borstelen.
  • Hierna wordt de camper/caravan in zijn volledigheid geborsteld met de hand, met uitzondering van de ramen, deze worden met sponzen gedaan om krassen te voorkomen.
  • De velgen verdienen natuurlijk ook een extra beetje aandacht en zullen dus met een handborsteltje of met de spons ook volledig gereinigd worden.
  • Tot slot wordt alles compleet afgespoten tot er geen vuiltje meer rest aan de camper of caravan. Hierna brengen we machinaal wax aan, voor dat beetje extra bescherming natuurlijk!

Je hoeft hier geen afspraak voor te maken!

Laat je de caravan bij ons wassen?

Laat ons jouw auto tegelijkertijd met de hand wassen!

Caravan en de auto met de hand gewassen vanaf €57,28!

Jouw truck laten wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning

TipTop Car- en Truckcleaning is gevestigd in Babberich, Doetinchem, Duiven, Groenlo en Borculo. Wij zijn voorzien van de modernste apparatuur om jouw truck weer TipTop schoon te krijgen!

  • Ons personeel staat garant voor kwaliteit en een schoon resultaat
  • Wij beschikken over professionele apparatuur om jouw truck weer te laten glimmen
  • Snel en effectief reinigen van jouw truck
  • Ook voor andere grote voertuigen zoals bestelwagen, caravan en camper

Wil jij ook op rekening jouw truck wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning?

go top