Full 2
Jouw truck weer tiptop schoon
Truck wassen
Full 2

Onze truckwash staat bekend om het leveren van kwaliteit

Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces, zo verzorgen wij de volledige voorwas van jouw voertuig. De moeilijk bereikbare plekken zoals velgen, wielkassen, onderkant of spoilers worden zo ook weer TipTop schoon. Chauffeurs kunnen zich eventueel opfrissen bij onze truckwash, een douche en kantine is beschikbaar. Dit terwijl wij de vrachtwagen extern reinigen!

Service tijdens het wassen van jouw truck

Onze medewerkers verzorgen graag het gehele reinigingsproces zodat je rustig van een gratis kopje koffie kunt genieten. Je kunt eventueel ook een warm belegd broodje of een snack halen bij de aanwezige Energy Point shop.

Veel van onze klanten zijn (transport) bedrijven uit de regio, hiermee hebben wij afspraken voor het wassen op rekening. Hiervoor kun je nu direct een TipTop Waspas aanvragen, bekijk hier meer informatie.

Professionele car- en truckwash in Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo. Ons personeel maakt het verschil!

Lekker op vakantie met een schone camper of caravan

Naast de mogelijkheid om verschillende vrachtwagens, trailers (ook LZV’s) en bussen te wassen is de wasstraat ook geschikt voor het laten wassen van caravan’s en campers.

Het wassen van campers en caravans is een vak apart door de plastic ramen en de vaak uitstekende dakramen, dakdragers, antennes of schotels. Indien het risico op schade te groot is zorgen wij voor een extra goede wasbeurt met de hand. Dit is vaak het makkelijkst te beoordelen wanneer wij het zien.

Kom daarvoor dus even met uw caravan of camper naar onze wasstraat.

Jouw truck laten wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning

TipTop Car- en Truckcleaning is gevestigd in Babberich, Doetinchem Groenlo en Borculo. Wij zijn voorzien van de modernste apparatuur om jouw truck weer TipTop schoon te krijgen!

  • Ons personeel staat garant voor kwaliteit en een schoon resultaat
  • Wij beschikken over professionele apparatuur om jouw truck weer te laten glimmen
  • Snel en effectief reinigen van jouw truck
  • Ook voor andere grote voertuigen zoals bestelwagen, caravan en camper

Wil jij ook op rekening jouw truck wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning?

go top