Full 2
Goed uitgeruste
Wasboxen
Full 2

Zelf je auto wassen

Voor mensen die liever hun voertuig zelf wassen zijn er ruime wasboxen. Deze boxen zijn ’s avonds verlicht en 24 uur, 7 dagen in de week te gebruiken. De ruime wasboxen kenmerken zich – net als de kettingwasstraat – door tal van extra’s. In de wasbox tref je een bubbelgun aan, die helpt om sneller zelf te wassen, zorgt voor meer wasplezier en een schoner eindresultaat.

Wil jij nou wassen met korting in onze wasboxen?

Vraag nu jouw gratis waspas aan!

Wasboxen

Bubblegun systeem
TipTop is één van de eerste was ondernemingen die gebruikt maakt van het bubblegun systeem. Klinkt leuk, maar wat houdt dit in? Hiermee kun je jouw auto bedekken met een krachtige zeepformule, tevens kun je hiermee ook jouw auto in de wax en zelfs polishwax zetten. 

Velgenreiniger
Wij hebben een uitmuntende velgenreiniger, op alkalische basis, welke geschikt is voor elk type velg. We beloven je dat deze speciale velgenreiniger jouw velgen niet aan kan tasten. Hiermee krijg je jouw velgen weer TipTop schoon.

Softwashborstel
Hekel aan krassen op jouw mooie auto? Wij ook! Met die reden hebben wij speciale wasborstels waarvan de haren vervaardigd zijn van paardenharen. 

Vlekvrije glansspoeling
Bij TipTop beschikken we over de meest moderne chemicaliën. Een mooi voorbeeld daarvan is onze vlekvrije glansspoeling. Deze zorgt ervoor dat de lak en plastic delen kalkvrij blijven. Met andere woorden er hoeft geen handdoek aan te pas te komen. 

Stofzuigerplaatsen

Jouw auto helemaal TipTop in orde maken? Dat kan! Op locatie hebben wij enkele ruime stofzuiger plekken met daarop een speciaal mondstuk om alle hoekjes en kiertjes van uw autobekleding helemaal schoon te maken.

Ook vindt je hier een volautomatische mattenklopper, deze zal het harde werk voor je doen. Wel net zo makkelijk. Voor het laatste beetje extra hebben we ook nog een doekjesautomaat. Hierin bevinden zich droogdoeken, interieurreinigingsdoekjes en glasdoekjes.

Wist je trouwens dat je bij de programma’s Brons, Zilver, Goud of Diamant gratis een stofzuigermuntje krijgt en bij Diamant ook nog een interieurreinigingsdoekje plus een glasdoekje!

Maak gebruik van de wasboxen bij TipTop Car- en Truckcleaning

Onze wasboxen in Doetinchem, Didam en Groenlo zijn 24/7 geopend. Wij zijn voorzien van moderne apparatuur zodat je jouw auto weer super netjes kan maken!

  • Onze medewerkers staan garant voor kwaliteit
  • Speciale wasborstels vervaardigd van varkenshaar, zodat uw lak zo langmogelijk mooi blijft
  • Uniek bubblegun systeem, waarmee de auto in enkele seconden onder het schuim of wax zit
  • Krachtige alkalische velgenreiniger, geschikt voor elk type velg
  • Vlekvrije glansspoeling, voor een mooi kalkvrij was resultaat

Wil je meer informatie over TipTop Car- en Truckcleaning?

go top