Full 2
Jouw auto weer tiptop schoon
Auto wassen
Full 2

Jouw auto laten wassen in Doetinchem of Groenlo

Voor het wassen van auto’s en busjes bieden wij met onze autowasstraten in Doetinchem en Groenlo een snelle en vakkundige wasbeurt tegen een scherp tarief. Nadat onze medewerkers de velgen en onderkant volledig hebben afgespoten, zorgt de wasstraat voor het grove werk. Je rijdt of laat uw auto in een railing van de 30 meter lange ketting wasstraat rijden, de machine doet de rest. Met onze gratis Waspas krijg je zelfs altijd 20% korting op je wasbeurt.

Onze autowasstraat

TipTop heeft gekozen voor de EVO wasstraatinstallatie van de Zuid-Duitse leverancier Christ. De Christ EVO-wasstraat heeft een kettingbaan van bijna 30 meter en is helemaal elektrisch. De doordachte combinatie van borstels, shampoo en water, maakt deze carwash installatie onderscheidend. De auto komt superschoon én superdroog uit de installatie. Die garantie geven wij.

Met de Chris EVO-4S wasstraatcombinatie zijn wij klaar voor de toekomst. Tel daarbij de innovatieve waterzuiveringsinstallatie waarin bacteriën het gebruikte water recyclen waardoor wij per wasbeurt slechts 20 tot 60 liter vers water inzetten, hierdoor zijn we erg duurzaam bezig.

De borstels zijn van hoogwaardige foam en textiel lappen. Deze zorgen voor krasvrij wassen van jouw auto en een uitstekend was resultaat. In ongeveer 7 minuten is jouw auto weer TipTop!

Altijd hulp voor wie dat wil
De teamleden van TipTop staan graag klaar voor de mensen die één van de wasfaciliteiten willen gebruiken zoals de kettingwasstraat. We laten mensen nooit aan hun lot over, want er zijn altijd voldoende medewerkers die uitleg kunnen geven of bereid zijn achter het stuur plaats te nemen.

We merken in de praktijk dat er soms mensen zijn die liever niet zelf met de auto door de kettingwasstraat gaan. Klanten kunnen blijven kijken of ondertussen een kop koffie halen bij de shop van Kuster Energy Point.

Zelf je auto wassen

Wil je zelf je auto wassen? Dan kun je gebruik maken van onze wasboxen. Deze boxen zijn 24 uur, 7 dagen in de week te gebruiken en zijn ’s avonds verlicht en voorzien van warm water. Ook zijn er stofzuigerplaatsen aanwezig welke 24/7 beschikbaar zijn.

Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de gratis TipTop Waspas. Deze geeft altijd 20% korting op je wasbeurt en ook op de munten die gebruikt kunnen worden voor de wasboxen en bij de stofzuigerplaatsen!

Jouw auto laten wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning

TipTop is gevestigd in Doetinchem, Babberich en Groenlo. Wij hebben de modernste apparatuur zodat auto weer TipTop schoon wordt!

  • Onze professionele medewerkers verzorgen de voorwas en begeleiden je op de band.
  • Krasvrij wassen door onze borstels van hoogwaardige foam en textiel lappen
  • Iedere auto wordt afgespoeld met osmose-water voor vlekvrij opdrogen, je auto ziet er weer als nieuw uit!
  • In ongeveer 7 minuten is jouw auto weer TipTop schoon.
  • Innovatieve waterzuiveringsinstallatie

Vraag nu je eigen waspas aan bij TipTop Car- en Truckcleaning

go top