Full 2
Jouw auto weer tiptop schoon
Auto wassen
Full 2

Jouw auto laten wassen in Doetinchem of Groenlo

Voor het wassen van auto’s en busjes (tot 2.10m hoog) bieden wij met onze autowasstraten in Doetinchem en Groenlo een snelle en vakkundige wasbeurt tegen een scherp tarief. Nadat onze medewerkers de velgen en onderkant volledig hebben afgespoten, zorgt de wasstraat voor het grove werk. Je rijdt met je voertuig de baan op van onze van de 30 meter lange ketting wasstraat. Geniet van de beleving van onze uiterst luxe wasstraat en met onze GRATIS WASPAS.

Onze autowasstraat

TipTop heeft gekozen voor de EVO wasstraatinstallatie van Christ. De Christ EVO-wasstraat heeft een kettingbaan van bijna 30 meter en is helemaal elektrisch. De doordachte combinatie van borstels, shampoo en water, maakt deze carwash installatie onderscheidend. 

Door onze innovatieve waterzuiveringsinstallatie, waarin bacteriën het gebruikte water recyclen, gebruiken wij per wasbeurt slechts 20 tot 60 liter vers water. Met deze wasstraatcombinatie zijn wij klaar voor de toekomst en zetten we in op duurzaamheid.

De borstels zijn van hoogwaardige foam en textiel lappen. Deze zorgen voor krasvrij wassen van jouw auto en een uitstekend was resultaat. Een TipTop resultaat.

Altijd hulp voor wie dat wil
We laten mensen nooit aan hun lot over, want er zijn altijd voldoende medewerkers die uitleg kunnen geven of bereid zijn achter het stuur plaats te nemen. Klanten kunnen blijven kijken of ondertussen een kop koffie halen bij de shop van Kuster Energy Point.

Zelf je auto wassen

Wil je zelf je auto wassen? Dan kun je gebruik maken van onze wasboxen. Deze boxen zijn 24 uur, 7 dagen in de week te gebruiken en zijn ’s avonds verlicht en voorzien van warm water. Ook zijn er stofzuigerplaatsen aanwezig welke 24/7 beschikbaar zijn.

Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de gratis TipTop Waspas. Deze geeft altijd 20% korting op de munten die gebruikt kunnen worden voor de wasboxen en bij de stofzuigerplaatsen!

Wist je dat je de waspas ook direct als betaalmiddel bij de wasboxen kan gebruiken (met 20% korting)? Dat noemen wij nu TipTop in orde!

Jouw auto laten wassen bij TipTop Car- en Truckcleaning

TipTop is gevestigd in Doetinchem, Babberich en Groenlo. Wij hebben de modernste apparatuur zodat jouw auto weer TipTop schoon wordt!

  • Onze professionele medewerkers verzorgen de voorwas en begeleiden je op de band.
  • Krasvrij wassen door onze borstels van hoogwaardige foam en textiel lappen
  • Iedere auto wordt afgespoeld met osmose-water voor vlekvrij opdrogen, je auto ziet er weer als nieuw uit!
  • In ongeveer 7 minuten is jouw auto weer TipTop schoon.
  • Innovatieve waterzuiveringsinstallatie

Vraag nu je eigen waspas aan bij TipTop Car- en Truckcleaning

go top