Full 2
Full 2

Professionele car- en truckwash in Babberich, Doetinchem, Duiven, Groenlo en Borculo

Ons personeel maakt het verschil! Onze medewerkers verzorgen het gehele reinigingsproces en de volledige voorwas van jouw voertuig.
Moeilijk bereikbare plekken zoals wielkasten, velgen en zelfs de bodem van het voertuig worden zo weer TipTop schoon.
Maak een keuze

TipTop Babberich is een carwash en truckwash in één. Wij bevinden ons vlak naast de A12 en Truckstop Transito. De wasstraat is geschikt voor vrachtwagens, bussen, busjes, campers, caravans en personenauto’s. Omdat deze naast een tankstation van Kuster Energy is gelegen vindt je hier de totaalservice voor iedere chauffeur. Kwaliteit staat bij ons voorop en onze medewerkers zetten graag een stap extra om jouw voertuig TipTop schoon te maken. Zo kunnen onze klanten gebruik maken van de uitgebreide tankshop en genieten van een kop koffie en/of een snack in onze wachtruimte.

Onze wasstraat is populair bij chauffeurs uit het hele land en bedrijven uit de omgeving van Babberich, Duiven, Zevenaar, Didam, ‘s-Heerenberg en het Duitse Emmerik.

Ma – Do:     08:00 – 18:00

Vr:               08:00 – 20:00

Za:               08:00 – 16:00

Zo:               gesloten

In Borculo kun je terecht voor de meest complete behandelingen voor alle type vrachtwagens en andere voertuigen. Denk aan busjes, camper, caravan en personenvoertuigen. Onze truckwash in Borculo is uitgerust met de nieuwe technieken en innovaties om de beste resultaten te kunnen garanderen.  Kwaliteit en klantvriendelijkheid staat dan ook voorop bij onze werknemers.

Jij kan genieten van een lekker kopje koffie, terwijl ons deskundig personeel zorgt voor jouw voertuig. Zelfs de binnenkant van je tankoplegger of bulkoplegger kan worden schoongemaakt bij onze vestiging in Borculo!

Ma – Do:     08:00 – 18:00

Vr:               08:00 – 20:00

Za:               08:00 – 16:00

Zo:               gesloten

Hier beschikken wij over een 30 meter lange auto wasstraat en twee truckwash banen. Onze medewerkers zorgen hier altijd voor een volledige voorwas. Wilt u liever zelf uw auto wassen? Onze wasboxen en stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend.

Als enige truckwash in Doetinchem en omstreken kunt u ook bij ons terecht voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas. Tijdens het wassen kunt u bovendien gebruikmaken van de broodjeszaak of onze kantine.

Op onze locatie in Doetinchem verwelkomen we ook vaak bezoekers uit omliggende plaatsen zoals Terborg, Zelhem, Ulft, Wehl, Doesburg en Aalten.

Wij zien u graag bij onze wasstraat in Doetinchem!

Carwash

Ma – Do:     08:00 – 18:00

Vr:               08:00 – 21:00

Za:               08:00 – 18:00

Zo:               10:00 – 17:00

Truckwash

Ma – Do:     07:30 – 18:00

Vr:               07:30 – 21:00

Za:               07:30 – 16:00

Zo:               gesloten

In Duiven hebben wij onze nieuwste vestiging. Hier beschikken wij over enkel baans truckwash waar wij met de grootste zorg trekkers, opleggers, busjes, caravans, campers en nog veel meer wassen.

Gelegen aan een logistieke hotspot is TipTop Duiven te vinden op het industrieterrein naast de A12. Kom langs met jouw voertuig en sta ons toe jouw voertuig weer TipTop in orde te maken op onze nieuwste vestiging

Ma – vr:      08:00 – 20:00

Za:               08:00 – 16:00

Zo:               gesloten

Bij TipTop Groenlo kan je ieder voertuig laten wassen tegen aantrekkelijke prijzen. Hier beschikken wij over een volautomatische kettingwassttraat van 30 meter met extra zachte textiel borstels. Wil jij liever zelf je auto wassen? Onze vijf wasboxen en zes stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas.

Ook voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten kan je bij ons in Groenlo terecht. Hier beschikken we over twee truckwash banen. Tijdens het wassen kan je gebruikmaken van onze wachtruimte voorzien van warme dranken. Ook beschikken wij over een douchefaciliteit voor de chauffeur die zijn truck bij ons laat wassen.

Op hetzelfde terrein is ook Kuster Energy Point gevestigd. Hier kan je niet alleen voordelig tanken, maar ook genieten in een gezellige ambiance van een kopje koffie of een lekker gezond broodje/snack.

Carwash

Ma – Do:     08:00 – 18:00

Vr:               08:00 – 20:00

Za:               08:00 – 18:00

Zo:               gesloten

Truckwash

Ma – Do:     07:30 – 18:00

Vr:               07:30 – 20:00

Za:               07:30 – 16:00

Zo:               gesloten

Onze eigen mini TipTop! Ondanks dat het de kleinste vestiging is, betekend het niet dat de kwaliteit onder doet voor de grotere vestigingen.

Sterker nog, TipTop Didam is net helemaal onder handen genomen! Nieuwe techniek, nieuwe vloeren, nieuwe stofzuigers, nieuwe wasboxen. Kortom een nieuwe TipTop Didam. Wil je nou meer weten? Klik dan hier!

Carwash + Wasboxen

24/7 open!

Wil je meer weten over het aantrekkelijke aanbod van zakelijke mogelijkheden?

Bijvoorbeeld een staffelkorting op basis van aantallen of misschien tank je al veel bij ons of wil je dat in de toekomst doen? We zijn in staat een pakket op maat voor jou te maken aan de hand van jouw wensen! Wil je meer weten, neem dan even contact op met dit nummer.

Heb je een vraag over een factuur of over hoe je bij ons op rekening kan komen wassen? Daar helpen we je natuurlijk graag verder mee!

Hiervoor kan je contact op nemen met onze administratie.

Voor het aanmaken van een zakelijke rekening kun je ook hier klikken!

Ma – Vr:     09:00 – 13:00

Kwaliteitsservice

De focus van TipTop ligt op het leveren van kwalitatieve faciliteiten en diensten om jouw voertuig weer schoon af te kunnen leveren. Wij maken het verschil door de hoge service en het oog voor detail van ons personeel.

Als klant kan je op alle vijf locaties op rekening jouw bedrijfswagens laten wassen. Onze wasstraten in Doetinchem, Duiven, Borculo, Babberich en Groenlo zijn geschikt voor alle voertuigen zoals vrachtwagens, bussen, busjes, auto’s, caravans en overige aanhangwagens.

Binnenkort gaat de vernieuwde carwash ook open met korting!

Met compleet nieuwe wasboxen en stofzuigers

Didam compleet vernieuwd

Welkom bij het nieuwe TipTop Didam!

Het laatste nieuws

De complete verbouwing van onze mini TipTop

Wij zijn bij TipTop altijd trots op hoe onze vestigingen eruit zien, we moeten natuurlijk wel onze naam eer aan doen. Met die reden is zelfs onze kleinste vestiging van het grootste belang!

  • We zijn begonnen met het demonteren van de oude installatie. Dat wil zeggen dat de hogedruk pompen, de wasbox installatie en de oude wasinstallatie zijn verwijderd.
  • Hierna hebben we onze aandacht verlegt op de vloer. De vloer is gevlakt en natuurlijk gecoat.
  • Ze zeggen dat het juiste materiaal het halve werk is, daarom hebben we nieuwe techniek, een nieuwe constructie, nieuwe stofzuigers en nieuwe pompen laten installeren! DE rollover is ook compleet gereviseerd. Een compleet nieuw modern osmosesysteem mag natuurlijk niet ontbreken!

Met andere woorden, TipTop Didam is er weer klaar voor!

De eerste klanten hebben het nieuwe Didam al kunnen ervaren, wanneer kom jij?

Oude eruit...
Nieuwe erin!
go top