Full 2
Full 2

Professionele car- en truckwash in Babberich, Doetinchem, Groenlo en Borculo

Ons personeel maakt het verschil! Onze medewerkers verzorgen het gehele reinigingsproces en de volledige voorwas van uw voertuig.
Moeilijk bereikbare plekken zoals wielkassen, velgen, onderkant of spoilers worden zo weer TipTop schoon.

Kuster Energy

TipTop Car- en Truckcleaning BV is opgericht in 2007 en is een samenwerking van Baks Groep en Kuster Energy. Na zorgvuldige planning en bouw werd in 2008 de eerste vestiging te Doetinchem geopend. In een later stadium werd een nieuwe locatie toegevoegd door verdere professionalisering van de truckwash bij moederbedrijf Baks Groep in Borculo.

Door het succes van beide locaties werd niet veel later ook de exploitatie van de locatie in Babberich een feit. In juli 2019 is onze nieuwe vestiging in Groenlo hier ook bijgekomen. Hierdoor beschikt TipTop nu over vier locaties: TipTop Doetinchem, Babberich, Borculo en Groenlo. Sinds september 2020 is TipTop volledig in beheer van Kuster Energy.

Kwaliteitsservice

De focus van TipTop ligt op het leveren van kwalitatieve faciliteiten en diensten om uw voertuig weer schoon af te kunnen leveren. Wij maken het verschil door de hoge service en het oog voor detail van ons personeel.

Als klant kunt u op alle vier locaties op rekening uw bedrijfswagens laten wassen. Onze wasstraten in Doetinchem, Borculo, Babberich en Groenlo zijn geschikt voor alle voertuigen zoals vrachtwagens, bussen, busjes, auto’s, caravans en overige aanhangwagens.

TipTop Babberich

TipTop Babberich is een carwash en truckwash in één. Wij bevinden ons vlak naast de A12 en Truckstop Transito. De wasstraat is geschikt voor vrachtwagens, bussen, busjes, campers, caravans en personenauto’s. Omdat deze naast een tankstation van Kuster Energy is gelegen vindt u hier de totaalservice voor iedere chauffeur. Kwaliteit staat bij ons voorop en onze medewerkers zetten graag een stap extra om uw voertuig TipTop schoon te maken. Zo kunnen onze klanten gebruik maken van de uitgebreide tankshop en genieten van een kop koffie en/of een snack in onze wachtruimte.

Onze wasstraat is populair bij chauffeurs uit het hele land en bedrijven uit de omgeving van Babberich, Duiven, Zevenaar, Didam, ‘s-Heerenberg en het Duitse Emmerik.

TipTop Doetinchem

Hier beschikken wij over een 30 meter lange auto wasstraat en twee truckwash banen. Onze medewerkers zorgen hier altijd voor een volledige voorwas. Wilt u liever zelf uw auto wassen? Onze wasboxen en stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend.

Als enige truckwash in Doetinchem en omstreken kunt u ook bij ons terecht voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas. Tijdens het wassen kunt u bovendien gebruikmaken van de broodjeszaak of onze kantine.

Op onze locatie in Doetinchem verwelkomen we ook vaak bezoekers uit omliggende plaatsen zoals Terborg, Zelhem, Ulft, Wehl, Doesburg en Aalten.

Wij zien u graag bij onze wasstraat in Doetinchem!

TipTop Groenlo

Bij TipTop Groenlo kunt u ieder voertuig laten wassen tegen aantrekkelijke prijzen. Hier beschikken wij over een volautomatische kettingwassttraat van 30 meter met extra zachte textiel borstels. Wilt u liever zelf uw auto wassen? Onze vijf wasboxen en zes stofzuigerplaatsen zijn 24/7 geopend. Profiteer van extra voordeel door het aanvragen van de TipTop Waspas.

Ook voor het wassen van vrachtwagens, bussen, campers, caravans, aanhangers of trailers in diverse maten kunt u bij ons in Groenlo terecht. Hier beschikken we over twee truckwash banen. Tijdens het wassen kunt u gebruikmaken van onze wachtruimte voorzien van warme dranken. Ook beschikken wij over een douchefaciliteit voor de chauffeur die zijn truck bij ons laat wassen.

Op hetzelfde terrein is ook Kuster Energy Point gevestigd. Hier kunt u niet alleen voordelig tanken, maar ook genieten in een gezellige ambiance van een kopje koffie of een lekker gezond broodje/snack.

Wil je meer informatie over één van onze locaties?

go top