Full 2
Kom jij ons team versterken?
Werken bij TipTop!
Full 2

Opzoek naar een bijbaan of wellicht een nieuwe carrière?

Bij TipTop zijn we altijd opzoek naar meer TipToppers. Zeldzame types die pas stoppen nadat de klant 100% tevreden is en zelfs dan nog een stapje verder gaan!

Zit wassen bij jouw in het DNA? Laat het ons weten!

Wat verwachten we van jou?

Je bent een doorzetter

Wij bij TipTop stoppen pas nadat de klant ( en wijzelf natuurlijk) 110% tevreden is. We werken secuur, efficiënt en deskundig. Om dit te kunnen behalen verwachten we van je dat je een doorzetter bent. Het werk is fysiek belastend, maar het jagen op het perfecte eindresultaat en de leuke sfeer op de werkvloer zorgen ervoor dat elke dag een TipTop dag is.

Je bent een teamplayer

Wassen, dat doen we samen. Het complete team zet zich in om het best mogelijke eindresultaat te kunnen behalen en van jou verwachten we niks minder. Door duidelijke communicatie met jouw collega’s staat die vrachtwagen of auto in no-time weer buiten en is de klant weer helemaal tevreden.

Je bent flexibel

Onze werkomgeving, die kan nog wel eens variëren. Van rustig naar druk binnen 10 minuten, van truckwash naar carwash, van vrachtwagen naar auto. We verwachten van jou dat je jouw flexibiliteit inzet om het meeste te halen uit jouw werkzaamheden. Een 9 tot 5 mentaliteit overleefd het niet op onze werkvloer. Je werktijden zullen soms variëren aan de hand van het werkaanbod. 

Dus ben jij die doorzetter die we zoeken?

Lees dan snel door wat jij ervoor terug krijgt!

Wat bieden we je aan?

Leuke werksfeer

Allereerst garanderen we je een leuke werksfeer. Op elke locatie staat een hecht team, de band die ontstaat door elke dag voor het beste resultaat te gaan met z’n allen. Om het werk leuk te houden is er af en toe natuurlijk ook tijd voor een lolletje!

Een team dat bereidt is om jouw alle fijne kneepjes te leren

Heb je nog helemaal geen was ervaring? Dat is helemaal niet erg. Iedereen moet ergens beginnen en ons enthousiaste team zal jou alle fijne kneepjes van het vak leren! Voor je het weet ben je zelf degene die jouw vergaarde kennis weer aan een ander doorgeeft.

Marktconform salaris

De rekeningen moeten natuurlijk wel betaald worden, dat snappen wij ook. Hiervoor hanteren we een salaris conform ons werkveld. De overuren die je bij een voltijd contract draait zullen met 125% of zelfs 150% vergoed worden, dat tikt wel lekker aan.

Doorgroeimogelijkheden

Binnen TipTop en zelfs daarbuiten bieden we je de mogelijkheid om jezelf te ontplooien en door te groeien naar andere functies of werkzaamheden. Als jij je beste beentje voortzet helpen we je natuurlijk graag bij je aspiraties. Inzet zal altijd worden beloond.

Wij zien je graag snel bij ons op gesprek

Solliciteer nu op jouw nieuwe baan!

Wil jij bij ons komen werken?

Vul dit sollicitatieformulier dan in!

    go top