15 mei

Dag van het gezin, lekker uiteten bij Milano in Groenlo MET KORTING

15 Mei markeert een bijzondere dag in het jaar. De Internationale Dag van het Gezin is door de VN in 1993 uitgeroepen. Op deze dag wordt er stilgestaan bij het belang van het gezin.
TipTop en Milano delen dit sentiment en hebben daarom samen de handen ineen geslagen om zo iets te kunnen aanbieden voor het hele gezin!
Bij aankoop van het Diamant programma

Op 15 mei zullen deze vouchers worden uitgegeven

De actie

Samen uiteten bij Milano met het hele gezin

Op 15 mei krijg je bij de aankoop van een Diamant programma bij onze vestiging in Groenlo een voucher mee voor in het restaurant van Milano. Met deze voucher krijg je 20% korting op de gehele bestelling (geen minimum besteedbedrag!) in het restaurant. De voucher is geldig van 15-05-22 tot en met 30-06-22.

Deze actie is alleen geldig wanneer de bestelling in het restaurant genuttigd wordt en dus niet bij bezorgen of afhalen van bestellingen en de voucher wordt alleen uitgegeven bij TipTop Groenlo.

Ben jij nou benieuwd naar het heerlijke aanbod van Milano in Groenlo?

Route naar Milano!

Vind jij dit nou ook zo'n leuke actie?

Volg ons dan op Facebook!

Volg ons op Facebook voor al onze andere leuke acties en mis nooit meer extra korting!

Wist jij dat we onze eigen Facebook pagina hebben? Hierop zetten we allerlei updates, zodat jij kunt zien wat er gebeurt bij jouw favoriete carwash/truckwash. Niet alleen dat, hierop zetten we ook al onze acties!

Dus wil jij als eerste al onze acties zien, volg ons dan op Facebook!

go top